marți, 13 aprilie 2010

After And Before


Stropi de ploaie, bat in geam.
Nepasatori, ma rapesc in neant.
Demonii mei, imi apar la geam,
Stropii de ploaie, ratacindu-se in zadar.

Chemare catre infinit,
Un apocaliptic sfarsit.
Pierdere in timp,
Gasirea pe sine insusi in sfarsit..

Stropi de ploaie, nepasatori,
Ma chem catre daruire.
Ma pierd in natura,
Si ma ratacesc intr-un total nimic.

5 comentarii:

A.Razvan spunea...

Buna ziua, detin mai multe siteuri de succes si as dori o colaborare cu dumneavoastra fiind din aceeasi nisa de activare. Daca prezint vre-un interes as dori un email la adresa sitestiri@gmail.com

Catalin spunea...

La ora asta, afară chiar plouă!

Anonim spunea...

uof..ce aroma de bacovia.. :) Nush cum naiba se face,dar si tristetea ,reala sau impusa,are voluptatea ei. Si uneori e..carnal de placut sa ne mai tavalim prin ea . App, dragutza piesa de pe fundal :)

Moment Of Truth spunea...

Multumesc!:) dap, dar aceasta aroma a vietii, care apare datorita mai multor motive, printre care si tristetea care fiind combinata cu melancolia nefiind impuse niciuna dintre ele, va poate duce cu gandul si cu sentimentele la o aroma bacoviana. Desi nu incerc absolut deloc sa "copiez" aroma acestuia totul venind de la sine, am onoarea sa fiu comparata cu ultimul poet simbolist care a contribuit in partea a patra prin multitudinea volumelor sale de poezii, la raspandirea si intelegerea simbolismului in Romania, precum si "imbogatirea" pot spune, a literaturii limbii romane.
In concluzie, ma simt flatata prin comparatia poeziilor mele cu ale simbolistului George Bacovia si comparand atmosfera simbolista creeata de poeziile mele cu atmosfera bacoviana, a carei frumuseti este cu totul aparte. :)

Moment Of Truth spunea...

La partea a patra, ma refer la etapele raspandirii simbolismului in Romania, George Bacovia fiind ultimul, dar nu cel din urma care a contribuit in ultima etapa, la "intelegerea" simbolismului si la "deschiderea mintilor" oamenilor catre un curent literar greu insa pentru multi de inteles.