joi, 25 martie 2010

















Legandu-ma de mine,
Leganandu-ma intre rau si bine,
Intre necunoastare, necunoasterea de sine,
Ma leg de mine..

Confuza, pierduta in mine,
Intr-o minte infinita,
Idei fara capat,
Insa totul e'n treacat.

Proza-pentru a doua oara, in versuri numai pot acum sa scriu nimic, momentul acesta este unul care ma face sa zbier.. sa zbier la mine, la tot.. la tot ceea ce ma face fericita, nefericita, in extaz, dezamagita.. iubita.. Vreau doar sa fug de tot ceea ce cunosc, sa fiu doar eu si o bucata din pamant, vreau sa fiu doar eu si soarele, ma multumesc si cu o stea. Vreau sa fiu doar eu.. pur si simplu.. fara nimeni in jurul meu, sunt satula de voi, satula de minciuni si dezamagiri, de stupizeniile fara logica pe are le faceti, nu vreau sa va atrag atentia dar sunteti fara logica. Numai dati sfaturi despre viata, vedeti-va mutra in oglinda apoi sa aveti tupeul necesar sa faceti asta. I DON"T CARE!
Sunt satula de voi!Prea multe masti purtati, doar sa profitati, deja nici voi nu va mai cunoasteti adevarata fata, imi este greata, scarba.. de voi.. oamenii puri si inofensivi devin ca voi.. imi este scarba de voi. Folositi-va "machiajul" pentru alte persoane, deja va recunosc, deja va cunosc prea bine.

Un comentariu:

Nicu spunea...

SI ce mai astepti Fugi dca tu crezi ca e mai bine ,dar tu nu ai de cat 18 anisori , si crezi ca gata fug si am scapat dar eu nu cred ca esti Lasa nu nu cred ca esti , nu vrei sfaturi nu esti inteleasa vrei sa fi lasata in pace , dar totusi ai un Blog dar totusi accepti comentari de la alti , si sfaturi de la altele . intelegete pe tine ca alti sa poata sa te inteleaga pe tine , zici ca nu-ti pasa , nu te intereseaza dar vrei sa fi inteleasa cu adevarat in sufletul tau , esti o persoana buna si desteapta asa ca ar fi cazul sa fi tu asa cum esti o fata calda